Hängsmycken till fest

Det är dags för fest och vad kan liva upp en festblåsa så mycket som ett läckert hängsmycke. Det du till vardags använder går säkert bra, men när det är fest kan du gärna gå ett steg extra.

Det finns ett brett urval av hängsmycken som gör sig bra till ett festligare tillfälle. Du kan kanske välja något med mycket strass och bling för att glittra lite extra. Särskilt om du har enfärgade kläder. Har du en brokig mönstrad klänning eller blus kan strassen försvinna i alla mönster och inte komma till sin rätt. Strass ska synas, det ska glittra och gärna mycket.

Om du inte är mycket för strass så kan ett häftigt hängsmycke i sten eller annan metall vara det du söker. Det behöver inte vara mindre festligt och att matcha det med en någon striktare dräkt eller klänning gör att kontrasterna lyfter effekten.

Har du däremot valt en outfit med mycket färg och former, så satsa på något enklare hängsmycke. Kanske ett som vilar i halsgropen. Eller gå åt det andra hållet och ha lager på lager av hängsmycken. Många gånger är vi lite för försiktiga. Till vardags fungerar det kanske, men till fest ska det glittra och glimma så våga lite mer.

Matcha gärna dina hängsmycken med några läckra örhängen och armband. Har du satsat på strass så fortsätt på den linjen. Använd gärna smycken i samma design, det ger ett snyggt helhetsintryck. För en exklusivare framtoning ska både smycket hänga i ett guldhalsband.

Att skapa den rätta partyklädseln handlar om så mycket mer än bara de kläder du väljer. Det är allt från skor till smycken och det ska kännas rätt. Att känna att något inte stämmer kan ta bort hela feststämningen men oavsett vilken outfit du väljer så är alltid ett hängsmycke rätt.